Automate your Marketing
with Womplify




 
hashima's FotoPage

By: hashima mahasan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Jul-2009 23:49 Email | Share | | Bookmark
Already moved...

more stories at http://irsyad-nazmi.blogspot.com/


Monday, 12-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2007

My Husband
my husband with my dad
me n my dad
View all 5 photos...
Suatu Kebahagian, Kegembiraan n Kesyukuran...

Selamat ari raya buat suami tersayang, ibu n ayah, my sister, my brother, sedara mara n my frens….
Tahun 2007….banyak sangat kenangan manis dalam hidupku….yang paling latest adalah sambutan aidilfitri ...... coz raya tahun ni adalah satu pengalaman baru n manis dalam sejarah raya aku selama 25 tahun….tahun 2007.....raya ngan suami tersayang..n raya dengan mertua…sesungguhnya kegembiraan ni tak terucap ngan kata-kata….segalanya bahagia..Terima Kasih Ya Allah kerana mengurniakan rezeki kebahagiaan ini….semoga rumahtangga kami sentiasa dilimpahi kebahagian, kegembiraan n rezeki yang melimpah...Amin...


Sunday, 10-Jun-2007 09:15 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Ceremony (Shima & Asri) - 2 Jun 2007

tengah bersanding
bilik pengantin
makan beradab
View all 17 photos...
2 Jun 2007...satu tarikh yang amat bermakna dalam hidupku n juga dalam hubunganku dengan Asri....setelah kami diijabkabulkan pada 31 Mei 2007......aku bersyukur kepada-MU Ilahi kerana telah membantu kami untuk melaksanakan majlis perkahwinan ini dan segala perancangan berjalan lancar.....
walaupun penat beberapa hari..namun ia berbaloi sangt....happy sangt coz tetamu tak putus2 hadir dari pagi smpi ke malam.....n tiada ape2 yang tak elok terjadi.....

special thanks to :
i) my mum, my dad, my families....korang terlalu banyk support untuk anakandamu ini.....
ii) my fren becoz sudi hadir memeriahkan majlis kiter....
ii) sedara mara yang banyak membantu untuk gotong royong kenduri.....

Majlis Bertandang - 4 Jun 2007
Selesai sudah majlis di umah pompuan..kena plak p hantar ke umah mertua...sedey coz kena jauh ngan mak n ayah....n 1st time kena stay ngan family baru....
majlis di umah lelaki just simple n kenduri doa selamat....majlis kat umah lelaki pun sampai malam....siap ader buat dikir barat lagi..menyambut orang baru......hehe....
w'pun sedey coz pas ni kena stay umah mertua......but i'm happy....semua majlis yang diadakan berjalan ngan lancar....aku bersyukur pada-MU.....




Saturday, 9-Jun-2007 02:03 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah

masa akad
di rumah
 
View all 4 photos...
31 Mei 2007...
Malam yang penuh debar n bermakna...tepat jam 9.30 malam, aku sah menjadi suri/isteri kepada insan yang aku sayang n cintai....Asri....
Alhamdulillah dengan sekali lafaz...segala impian kami untuk membina masjid menjadi kenyataan.....

Majlis Akad Nikah : 31 Mei 2007
Tempat : Masjid Kg Pantai Melawi
Masa : 9.30 Malam
Imam Jurunikah : Imam Masjid Kg Pantai Melawi....


Pas akad nikah, solat hajat diadakan di rumah.....demi memberkati majlis n pasangan yang baru diijabkabul..

Special thanks to :
1) my dad coz merestui hubungan anakmu...
2) my mum coz sentiasa memberi kata2 semangat sepanjang majlis akad nikah.....
3) All my family coz sentiasa support....


Tuesday, 19-Dec-2006 03:28 Email | Share | | Bookmark
Karnival Maxis Bersama Komuniti (16 Dec 2006)

Penghujung tahun 2006 hampir tiba n dah nk masuk tahun 2007..
Sempena dengan penutup 2006, Maxis sekali lagi mengadakan karnival bersama komuniti sempena penutup tahun 2006...
ni merupakan 1st aku terlibat secara langsung dengan event besar ni...n macm yang biasa aku ditugaskan bahagian hadiah n lucky...naik pening dibuatnyer..



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net